Lezing hoogleraar eMarketing Cor Molenaar: Het einde van concurrentie? Zakendoen in de platformeconomie

Foto: C Molenaar

Op zondagmiddag 23 juni geeft hoogleraar eMarketing Cor Molenaar bij De Vries Van Stockum in Haarlem een lezing voor ondernemers en bedrijven over zijn boek:  ‘Het einde van concurrentie, Zakendoen in de platformeconomie’.

Tijdens deze lezing geeft Cor Molenaar antwoord op vragen van ondernemers in de consumenten- en business to businessmarkt over het online verkopen van hun producten en aanbieden van hun diensten. Hij vertelt over de concurrentie op dit gebied en bij welke platvormen je misschien beter kan aansluiten. Na afloop is er tijdens een ondernemers-onder-elkaar-drankje gelegenheid om je boek door Cor te laten signeren.De concurrentiestrijd vindt niet langer meer plaats op basis van producten of prijs, maar op basis van klantbinding. Daarnaast komen er steeds meer platformen, de zogenaamde multisided platformen, die aanbieders en vragers met elkaar in contact brengen zoals Uber, Booking.com Thuisbezorg.nl of AirBnB. In de toekomst komt er concurrentie tussen deze platformen en netwerken. Moet je nu instappen? Hoe kan je nog onderscheidend zijn? Dit zijn vragen voor ieder bedrijf in de consumentenmarkt, maar zeker ook in de business to businessmarkt.

Cor Molenaar is Hoogleraar eMarketing bij de RSM Erasmusuniversiteit, Directeur van het strategische adviesbureau eXQo consultancy te Oosterbeek en o.a. voorzitter van de Stichting Thuiswinkelwaarborg

Datum: Zondag 23 juni 2019

Tijd: 15.00 – 16.00 uur (inloop 14.30 uur / uitloop 17.00 uur)

Locatie: De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem

Toegang: Gratis

Aanmelden:  [email protected]

 

Reacties