2 x 2 voor de hele Oudeweg Haarlem = betere doorstroming

Als belangenbehartiger voor de ondernemers in de Waarderpolder pleit de Industriekring Haarlem al geruime tijd voor een verbreding van de Oudeweg.

De Oudeweg is cruciaal voor de bereikbaarheid van de Waarderpolder. Het bestemmingsverkeer komt in de knel door de groei van het doorgaand verkeer richting A9 of het centrum. Met name in de spits staat het vaak muurvast op de Oudeweg. Met de verdere afwaardering van de Amsterdamse Vaart en Oostersingelgracht zal de komende jaren de druk op de Oudeweg alleen maar verder toenemen.

Een goede doorstroming op de hoofdroutes zoals de Oudeweg is noodzakelijk om een goed bereikbare stad te zijn. Behalve de doorstroming en verkeersveiligheid, is hier ook de bereikbaarheid van omliggende bedrijven in het geding.

Woensdag 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Om de noodzaak voor verbreding van de Oudeweg kenbaar te maken bij politiek Haarlem zijn we gestart met een campagne: 2×2 rijstroken voor de hele Oudeweg = betere doorstroming. Wilt u helpen om de boodschap ‘2 x 2 rijstroken voor de hele Oudeweg = betere doorstroming‘kenbaar te maken bij politiek Haarlem, dan kunt u via deze link afbeeldingen downloaden om te delen via social media, banners om te plaatsen op uw website of een poster die u kunt uitprinten en zichtbaar kunt ophangen.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met verenigingsmanager Rosalie Smit e-mail: [email protected] of telefonisch: 06 – 37198260.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen