Zang en Vriendschap zingt het beste

Foto: aangeleverd Zang & Vriendschap

Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap zingt op zondag 8 mei de beste nummers uit hun repertoire van de afgelopen tien jaar. Het concert in de Kleine Zaal van de Philharmonie begint om 14:30 uur.

Bij dit concert zingt het ruim zeventig koppige mannenkoor onder meer Der Lindenbaum van FranzSchubert, Softly as I Leave You en het modernere Love of My Life van Queen. Zangers en hun partners konden zelf kiezen welke nummers worden gezongen. Dit resulteerde in een concert van meer dan twintig liederen. ‘Allemaal bekende nummers die door het publiek zeker worden herkend’, vertelt Bert Koopman, voorzitter van Zang en Vriendschap.De mannen worden begeleid door pianiste/organiste Gerrie Meijers en gedirigeerd door Arno Vree.

Ook zingt de lyrische sopraan Wilma Bierens met de mannen, onder meer het populaire La Vergine degli Angeli.’Op dit concert zingen ook weer projectzangers mee die flink aan het repeteren zijn. Dit is weer ons eerste grootse optreden na de corona crisis. We hebben er zin in en heb je nog geen Moederdagcadeau, dan weet ik wel’, zegt Koopman met een lach op zijn gezicht. Kaarten kunnen eenvoudig digitaal worden besteld bij de Philharmonie.

Kaarten kosten € 22,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 12,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen