Gluren bij de Buren bij VWC-BUUV met Haarlems gitaar duo Snietsel

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Zondag 3 juli kunnen we weer eens ouderwets Gluren bij de Buren in Haarlem! Tijdens dit landelijke huiskamerfestival zetten ongeveer 1500 huiskamers, buurtgebouwtjes en andere locaties hun deuren open voor lokale artiesten.

Ook het Vrijwilligerscentrum & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) hebben onder de gezellige buitenluifel twee Haarlemse helden te gast: Snietsel speelt Tour de Broer, waarin twee broers met twee gitaren in een oude Nissan Micra op reis gaan naar de Côte d’Azur. Wat maakten ze mee en welke liedjes horen daarbij? Snietsel bestaat uit Sytse (gitaar, zang én sociaal makelaar bij VWC-BUUV) en Niels (gitaar en zang).

Sociaal makelaar bij VWC-BUUV Janneke Plantenburg: “We zijn blij dat we dit evenement dit jaar weer kunnen organiseren en dat mensen elkaar gezellig kunnen ontmoeten, dat is tenslotte waar het om draait bij VWC-BUUV, voor elkaar en met elkaar. We zien onze deelname aan Gluren bij de Buren als een soort cadeautje aan de buurt en aan iedereen die deze gezelligheid gemist heeft.”

Snietsel neemt het publiek zondagmiddag drie keer mee op hun muzikale reis door Frankrijk. De medewerkers en vrijwilligers van VWC-BUUV ontvangen de glurende en luisterende bezoekers graag onder de gezellige, als huiskamer ingerichte, overkapping aan de Raaks 36 in Haarlem. Er staan lekkere drankjes en hapjes van het Haarlems  Appeltaartimperium en Bak&Fiets voor de bezoekers klaar!

Datum: zondag 3 juli

Adres: VWC-BUUV, Raaks 36, 2011 VA in Haarlem

Tijden van de optredens: 13.45, 15.15 en 16.45 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen