DSS organiseert jaarlijkse vrijwilligersdag met wedstrijd tegen FC de Rebellen

FC de Rebellen
FC de Rebellen
Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Voor corona organiseerde DSS jaarlijks de vrijwilligersdag aan het begin van het seizoen. Een traditie die dit jaar weer in ere wordt hersteld met een bijzonder programma op vrijdag 26 augustus vanaf 18.00 uur.

De vrijwilligersdag is een feestje waarbij DSS de vrijwilligers in het zonnetje zet en trakteert op een voetbalwedstrijd met een hapje en een drankje. Natuurlijk is dit niet een feestje voor alleen de vrijwilligers. Alle leden van DSS en overige geĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom voor een hapje/drankje en het bijwonen van de wedstrijd. Kaarten voor niet-vrijwilligers zijn te koop in de webshop van DSS.

DSS is erin geslaagd om een bijzonder programma samen te stellen met als hoogtepunt een wedstrijd van DSS tegen FC de Rebellen. De complete opstelling blijft nog even geheim, wel is al bekend dat o.a. Andy v/d Meijde, Romano Denneboom en Ruben Schaken aan de aftrap staan. De wedstrijd zal onder leiding staan van Roelof Luinge.

Naast dit sportieve hoogtepunt is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen van de mobiele buitenbar en foodtruck. De dag wordt afgesloten met een DJ in het clubhuis.

De vrijwilligersdag is door DSS voetbal in het leven geroepen om haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook andere leden en mensen van buiten de club zijn op 26 augustus vanaf 18.00 uur van harte welkom. Op het DSS-terrein is er eten en drinken.

Programma

  • Vanaf 18:00 uur hapje en drankje bij de foodtruck
  • om 19:30 uur de wedstrijd tussen DSS – FC de Rebellen
  • Na de wedstrijd feest en DJ in het clubhuis

Voorverkoop
Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te bestellen via de webshop van DSS. Een toegangsbewijs bij DSS aan de poort op 26 augustus kost 7,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen