Kinderen vieren vrijheid op Kinderfestival Bevrijdingspop

Foto: Hero

HAARLEM – Ieder jaar trekt bevrijdingspop duizenden mensen uit Haarlem en ver daarbuiten. De meeste gezinnen zoeken overdag het gezellige kinderfestival op, aan het naastgelegen florapark om samen met hun kinderen de vrijheid te vieren. Voor kinderen en hun ouders is het Kinderfestival dé plek om de vrijheid te vieren.

Speciaal voor de jongste bezoekers van ons festival zijn er optredens en worden er activiteiten georganiseerd. Het Kinderfestival is traditioneel het eerste veld van Bevrijdingspop dat op 5 mei opengaat.

De Haarlemse kinderopvangorganisatie Hero kindercentra zet zich al jaren in voor het Bevrijdingspop Kinderfestival en is sinds vorig jaar Hoofdsponsor. Maureen Posthumus, directeur-bestuurder van Hero: ‘Het Bevrijdingspop Kinderfestival is een begrip onder Haarlemmers. We vinden het belangrijk dat er aandacht blijft voor de vrijheid die wij hier hebben, alle kinderen plezier hebben en een dag beleven die ze niet snel zullen vergeten. Dat kan allemaal op het Kinderfestival. Voor jong en oud is het een feest om weer naar het Kinderfestival te mogen op 5 mei en samen vrijheid te vieren.’
Naast de bekende knutselstraat en de schminkers, is er een silent disco afgewisseld met dansworkshops en zijn er toffe optredens vanaf het Hero podium voor jong en oud. Medewerkers van Hero kindercentra zijn op 5 mei aanwezig op het Bevrijdingspop Kinderfestival om samen met Bevrijdingspop-vrijwilligers de jonge bezoekers te ontvangen en er samen een onvergetelijke dag van te maken. Het terrein gaat open om 12:00 uur en sluit om 19:00 uur en de toegang is gratis. Iedereen is welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen