112

Verdachte situatie parkeerterrein IKEA Haarlem, één verdachte aangehouden

Foto: Inter Visual Studio

HAARLEM – Op het parkeerterrein bij de IKEA in Haarlem heeft zaterdagmiddag een mishandeling plaatsgevonden. Omdat daarbij mogelijk sprake was van een vuurwapen, kwam de politie met veel eenheden naar de winkel in Waardepolder toe. Er is één man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling.

(bronnen: NH Nieuws / Inter Visual Studio)

Rond 16.00 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling waarbij mogelijk vuurwapen betrokken zou zijn. Een woordvoerder van de politie laat weten: “De beveiliging heeft op verzoek van het slachtoffer van de mishandeling de politie gebeld.”

Geen vuurwapen
Eenmaal op de plek van het incident is er één mannelijke verdachte aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Politiewoordvoerder: “Mogelijk zou er sprake zijn van een vuurwapen, wij hebben deze echter niet bij de verdachte aangetroffen.”

Verder laat de politiewoordvoerder weten dat er meerdere politie-eenheden, onder meer een traumahelikopter, uit voorzorg aanwezig waren. “Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen, droeg iedereen daarbij een kogelwerend vest. Gelukkig bleek het achteraf dat dit niet nodig was.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen