Ranomi Kromowidjojo inspireert leerlingen op Eerste Christelijk Lyceum tijdens Project Comeback

Ranomi Kromowi
Ranomi Kromowi
Foto: Project Comeback - aangeleverd

HAARLEM – Op woensdag 24 april wordt het Eerste Christelijk Lyceum vereerd met een bezoek van Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo en First Date host Denice Dest voor een bijzondere sessie van Project Comeback. Dit initiatief, geïnitieerd door Barbara Barend, brengt topsporters samen met jongeren om hen te motiveren en te inspireren om veerkrachtig terug te komen na tegenslagen.

Ranomi Kromowidjojo, winnares van vijf gouden medailles op de Olympische Spelen en meerdere keren Europees en Wereldkampioen op verschillende afstanden, gaat de leerlingen van leerjaar 4 meenemen in haar topsportcarrière waarin ze niet alleen haar hoogtepunten deelt maar ook haar tegenslagen verteld. Samen met Denice Dest gaan ze in gesprek met de leerlingen om hen te motiveren en te inspireren om hun eigen tegenslagen te overwinnen en zo hun eigen doelen te bereiken.

Barbara Barend, de oprichter van Project Comeback, benadrukt het belang van dit initiatief: “We zijn verheugd om de kracht van topsporters te gebruiken om jongeren te ondersteunen. Ons doel is om hen niet alleen te inspireren, maar ook om hen te helpen bij het overwinnen van tegenslagen en het realiseren van hun potentieel.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen