Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker 16 maart in Haarlem

Foto: Pixabay

Circa 100 spelers binden met elkaar de strijd aan voor een ticket naar de landelijke finale van het Nederlands Pokerkampioenschap

Van januari tot en met mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 150 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land doen zo’n 10.000 recreatieve pokerspelers mee aan het pokerkampioenschap van hun plaats. Daarmee is het ONK Poker het grootste pokertoernooi van Nederland.

Op zaterdag 16 maart wordt bij voetbalvereniging DIO in Haarlem voor de derde keer op rij ook een van de voorrondes gespeeld van dit Open Nederlands Kampioenschap Poker. De vorige edities van 2017 en 2018 waren hier met 100 spelers volledig uitverkocht.

Inschrijven is nog mogelijk via de website van www.onkpoker.nl voor € 12.50. Tevens  is het mogelijk om in te schrijven bij sv Dio voor € 15.-  Dit pokertoernooi onderscheidt zich door zijn laagdrempelig karakter. ER wordt gespeeld door zowel beginnende als gevorderde spelers.

De winnaar van deze voorronde in Haarlem plaatst zich rechtstreeks voor de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioen Poker. Voor de winnaar van die finale  wacht  een jaar lang gratis poker spelen met het team van ONKPoker in binnen en buitenland.

De voorronde van van ONKPoker vindt plaats op zaterdag 16 maart bij voetbalvereniging DIO, Tennispad 3 in Haarlem. Vanaf 19.00u is de zaal geopend. Het toernooi begint om 19.30u. Instromen kan dan nog tot 20.30u.

Meer informatie op www.onkpoker.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen