Haarlemse jongeren in finale Shoot your shot

Alle deelnemers op het toneel.
Foto: pr

De afgelopen maanden hebben jongeren uit Haarlem en omgeving hard gewerkt aan een spannende, gekke, ontroerende of hilarische film van minimaal één minuut en maximaal vijf minuten.

Zij deden mee aan Shoot your Shot #12, dé filmcompetitie voor jongeren van 15 t/m 21 jaar in de Filmschuur Haarlem. Ieder jaar wordt er gewerkt vanuit een thema. Het thema van dit jaar is ‘RAUW’.

Uit alle inzendingen zijn er vijftien films geselecteerd die tijdens de feestelijke finale op zondag 11 december op het grote doek te zien zijn.

Jury van professionals

De vijftien geselecteerde finale films worden door een jury van professionals uit de film wereld. In de jury zitten o.a. filmjournalist Hugo Emmerzael, filmconsulent Monique Ruinen, actrice Rian Gerritsen, editor Pelle Asselberg en Film-en Toneelschuurambassadeur Sem Anne van Dijk. Ook wordt er gestemd voor de publieksprijs.

De winnende film wordt één week lang vertoond als voorfilm bij alle films in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio aangeboden en EYE Filmmuseum Amsterdam biedt een plek aan in de MovieZone Jury op één van de grote filmfestivals en gratis toegang voor het MovieZone Talent Day.
Dit zijn de vijftien finale films:

‘5 Poten’ van Hesce Mourits, Hannah Machiels & Aesha, ‘Beautiful Girl ‘ van Tamar Aydin

‘Deceptions of the Heart’ van Rosa de Sanders, Tom van der Zwaag & Lisa Straatman, ‘Faking Paradise’ van Marit Mesman & Julia de Keulenaar, ‘Gespeelde werkelijkheid’ van Berne Vendel,

‘Heavy Metal’ van Vasco Vlasveld, ‘Nog even niet’ van Kate Hummel, ‘Opzoek naar de rauwheid’ van Bloem van der Linde & Noa Sussenbach, ‘Rauw‘ van Marijne Schrama, ‘Rauw in jezelf’ van Rosa Kreulen & Stella Matthes, ‘Runner’s High’ van Lars Muller, ‘Thoughts’ van Cas Doorink, ‘Vloed’ van Kika Schipper, Floor Spiekema & Simone Abelen, ‘Volg me’ van Laura Bakker & Sjors Mans, ‘Vriendschaap’ van Charlotte Bernson

Zien hoe ‘RAUW’ de deelnemers het hebben weten te maken? Koop nu kaartjes via de site van toneelschuur. Telefonisch: 023-5173910 of aan de kassa van de Toneelschuur.  Dagelijks geopend vanaf 11.30 uur-21:45 uur, zondag 9.30-21:45 uur.

Reacties